ویزای خانواده

درخواست برای ویزای شریک و پدر و مادر ویزا یا ویزای بازنشستگی به استرالیا

 

با خانواده کارشناسان ویزا در Home Migration Service  مشورت کنید

 

تیم ما با دارا بودن مهارت زیاد به شما کمک میکند تا به همسر،والدین و یا سایر اعضای خانواده خود بپیوندید.به عنوان عضوی از خانواده جهانی کارشناسان امرو مهاجرت بسیاری از ما تجربه مشابهی را پشت سر نهاده ایم و بخوبی احساسات شما را درک میکنیم.

ویزای پارتنر

چنانچه شهروند استرالیایی بوده و یا دارای اقامت دائم دراین کشور هستید به شما کمک می کنیم تا همسر یا پارتنر خود را به استرالیا بیاورید.موسسه  DIBP قبل از اینکه اقامت دائم به پارتنر شما بدهد معیارهای مشخصی را در بررسی رابطه 2 سال گذشته شما مورد توجه قرار میدهد.

2 نوع ویزای موقت پاتنر وجود دارد

ویزای موقت پارتنر ( کلاس 309)

این نوع ویزا برای پارتنرهایی است که در زمان ارسال تقاضانامه در استرالیا نیستند.دفتر ویزای استرالیا در کشور محل اقامت پارتنر شما به این نوع پرونده ها رسیدگی می نماید.

ویزای موقت پارتنر ( کلاس 820)

این ویزا مخصوص افرادی است که از قبل بصورت قانونی و بر اساس ویزای معتبر وارد استرالیا شدهاند و مایل به تغییر نوع ویزای خود طبق شرایط پارتنر خود هستند.

هر دو نوع ویزا می تواند بعدا" طبق ماده کلاس 100 یا 180  به ویزای اقامت دائم تبدیل شود.

ویزای ازدواج ( کلاس 300)

این ویزای 9 ماهه به شما اجازه می دهد با همسر آینده خود در استرالیا یا کشورهای دیگر ازدواج نمایید و پس از ازدواج می توانید تقاضای ویزا برای پارتنر خود نمایید که در نهایت به اقامت دائم منتهی می گردد.

ویزای والدین

 

درصورتیکه شهروند استرالیا هستید و یا دارای اقامت دائم می باشید می توانید اسپانسر والدین خود شده و پدر و مادرتان در استرالیا به شما ملحق شوند.

به عنوان اسپانسر والدین بایستی دارای شرایط ذیل باشید:

  • زندگی شما در کشور استرالیا به ثبات نسبی رسیده باشد.به این معنی که حداقل 2 سال بصورت قانونی در این کشور زندگی کرده باشید.
  • موفق به گذراندن تست تعادل خانواده شده باشید که مربوط به تعداد خواهران و برادران ومحل زندگی آنهاست.
  • هزینه های ویزای والدین تحت عنوان " کمک مالی یه والدین" که در ژوئن 2014 به اجرا درآمد را بپردازید.این مبالغ جهت پوشش هزینه های بالای پزشکی که احتمال وقوع آن برای افراد سالخورده بیشتر است در نظر گرفته می شود.

ویزای بازنشستگی

 

این ویزای موقت 4 ساله برای افراد بالای 55 سال است که مایل به بازنشستگی در استرالیا هستند.شرایط مالی و عمومی مربوط به این نوع ویزا بشرح ذیل می باشد:

  • به غیر از همسر زیر 55 سال سن هیچ وابسته دیگری اعم از فرزند نداشته باشید
  • دارایی قابل انتقال بین 500 هزار دلار تا 750 هزار دلار داشته باشید
  • بتواند مبالغی بین 500 هزار دلار تا 750 هزار دلار در اوراق قرضه دولتی سرمایه گذاری نماید
  • واجد شرایط معیارهای سلامت فیزیک ، روحی و رفاه اجتماعی و سایر معیارها باشد

با این ویزا افراد می توانند 20 ساعت در هفته کار کنند و برای 4 سال دیگرتقاضای تمدید نمایند.

زمانیکه به ما نیاز دارید در کنارتان هستیم

شما وخانواده تان را در طور مراحل اخذ ویزا یاری می کنیم.مدیر پرونده تان با استفاده از نرم افزار کارآمد مهاجرت گزارش روند پیشرفت پرونده  در اختیارتان قرار می دهد.

در خصوص تقاضای انواع ویزای خانواده به ما اعتماد کنید شما را ناامید نخواهیم کرد.

هم اکنون جهت صحبت با مشاور متخصص مهاجرت هماهنگ نمایید.